Landbrugslauget
Udskriv

På restaurant med Brinkholm

Forrige weekend var Brinkholm repræsenteret ved kåring af Årets Ret på Hotel- og Restaurantskolen, der bliver arrangeret af Danske Madanmeldere og Nordisk Center for Lokale Fødevarer. Her blev der uddelt priser til de fineste restauranter for deres gastronomiske kunnen. Med kategorierne Hav, Land og Ost og Sødt, spiste madanmelderne sig igennem de omtrent 15 retter, og udvalgte kun de allerbedste af dem.

2018-09-16:

Til årets gallamiddag havde Brinkholm doneret hokkaido græskar, som blev brugt i en chutney, der blev serveret til osten.

Efterfølgende skrev Jesper/ Nordisk center for lokale fødevarer: "Skønne råvarer. Tak - I er med til at gøre Østdanmark til en Global gastropol. Keep in the good Work."

Brinkholm på menuen rundt omkring
Brinkholms produkter bliver også brugt hos en håndfuld spisesteder. Vi leverer blandt andet mel til Rødvig Kro samt grøntsager til Restaurant Métier og Rødder.

Det er især de spæde og perfekte eksemplarer, som kokkene gerne vil have fingre i.
Og gæsterne tænder.

 

 

 

 

 

 

Forfatter: mia