Landbrugslauget
Udskriv

Brinkholm sætter lokale produkter helt i første række

Stevns Kassen får følgeskab af Karise Kassen og Tryggevælde Kassen.

2017-09-13:

Brinkholm har i juli og august givet smagsprøver på lokale produkter i alle abonnementskasser.

Nu tager vi skridtet fuldt ud og tilbyder lokale kasser i forskellige størrelser under navnene:
Stevns Kassen, Karise Kassen og Tryggevælde Kassen.

Produkterne fra vores egen mark og naboernes er ikke alene friskere, variationen er også større, og vi kan tilbyde dem i rigelige mængder.
Indhold og pris følges stadig ad I årevis har Brinkholm undgået prisstigninger. Det har kun været muligt ved at reducere indholdet i kasserne. Nu skruer vi i stedet for op for indholdet, både hvad angår mængde og kvalitet.
Vores pris for de enkelte produkter matcher markedsprisen for lokalt produceret økologisk grønt, men som abonnementskunde får du ekstra mange varer til prisen.

Fra drøm til virkelighed
Det har længe været et stort ønske for os at kunne tilbyde alle vores kunder årstidens grøntsager fra Brinkholm suppleret med andre lokale økologers produkter. Det kan vi nu. I den mørke tid, vil vi undertiden lægge andre økologiske produkter i kasserne. Det kan være prøver på vores mel-produkter, vores øl og honning samt produkter fra andre lokale økologiske producenter.

Sådan mærker du det som kunde
Vi håber du tager godt imod din nye kasse. Det er naturligvis muligt at gradere op eller ned efter husholdningen, evt. suppleret med køb af ekstra varer.
Men hører vi ikke fra dig sker der fra og med uge 39 følgende:
Får du i dag en Stevns Kasse sker der ingen ændringer.
Får du i dag Grå eller Rød kasse hedder din kasse for fremtiden Karise Kassen. Prisen er 175 kr./ks.
Får du i dag Grøn kasse og/eller Mix -kasse hedder din kasse for fremtiden Tryggevælde Kassen. Prisen er 150 kr./ks.
Får du i dag Frokostkassen (Orange Kasse) får du stadig denne, men med mere grønt, som kan anvendes umiddelbart. Her vil også kunne forekomme importerede produkter. Prisen er 150 kr./ks.
Får du i dag Frugtkassen (Blå) vil der i fremtiden være mere frugt i den. Der vil fortsat være importerede produkter i kassen. Prisen er 150 kr./ks.

Der er selvfølgelig mulighed for at vælge en ny kassetype, hvis den passer bedre til husholdningen. Skriv blot en mail herom inden onsdag den 20. september kl. 12.
Se indholdet i din kasse ved næste levering (uge 39) fra tirsdag den 19. september efter kl. 12.

Vi løfter sløret for hvad marken byder på til kasserne & i tilkøb på SidsteNyt-siden .

Forfatter: