Landbrugslauget
Udskriv

Kære Andelshaver, egne grøntsager fra egen gård; en tur i marken & GF

Gartner-Nikolaj tager os med i marken på søndag 11:30 inden generalforsamlingen
2017-06-04:

Kære andelshaver

Vi glæder os til at til at byde dig velkommen på Brinkholm til årets ordinære generalforsamling i LandbrugsLauget på søndag den 11. juni 2017.

Dagsordenen til generalforsamlingen kan du læse på den interne hjemmeside. Her kan du også se forslag til behandling på generalforsamlingen.


En tur i marken
Produktion af grøntsager har lige nu højeste prioritet på Brinkholm. Nikolaj, vores gartner har været i fuld gang siden april og det myldrer op af jorden. 

På søndag kl. 11.30 vil Nikolaj tage os med i marken og fortælle om, hvordan han med mindst mulig maskinel hjælp, god planlægning og en særlig metode kan få mest mulig ud af arealet. 

Egne grøntsager fra egen gård

Fokus er produktion og direkte salg af økologiske grøntsager til forbrugerne, lige efter vedtægternes bogstav. 

Der er grund til at glæde sig til sommerens kasser fra Brinkholm for de mange andelshavere som også er abonnenter og vi håber, at udsigten til Brinkholms egne grøntsager vil friste mange nye kunder, meget gerne blandt jer andelshavere.

Vi er klar over, at ikke alle har mulighed for at indpasse gårdens produkter og leveringstakt i deres husholdning. Men banker dit hjerte stadig for gården, for økologien og for flere lokale produkter i gryder og maver, er din anbefaling guld værd for LandbrugsLauget. Så spred det gode budskab om håndholdte grøntsager fra din egen gård! 

Vær med til at sprede budskabet om LandbrugsLauget og Brinkholms tilbud om lokal økologi til folk i din kreds, som deler din smag for sæsonens friske lokale varer. 

Du kan også følge os på Facebook www.facebook.com/landbrugslauget og dele opslagene med din venner.

 

Venlig hilsen
Bestyrelsen for LandbrugsLauget på Brinkholm, Kulagervej 23 - 4653 Karise

PS hvis du ikke har modtaget Bestyrelsens E-mail-indkaldelser skyldes det, at den mangler din nugældende @adresse. Skynd dig i så fald at kontakte bestyrelsen@landbrugslauget.dk

Forfatter: mia