Udskriv

Leverandører

LandbrugsLauget har et tæt samarbejde med en række leverandører, naturligvis alle økologiske med en årelang erfaring, som vore abonnenter nyder godt af. Her kan du læse mere om den enkelte leverandør:

Nørbys Grøntsager  
v/ Ole Nørby, Klippinge på Stevns producerer et flot udvalg af økologiske grøntsager og frugt til Brinkholm, bl.a. kartofler, gulerødder, kål, jordskokker, grønne asparges, løg, jordbær og æbler. Gården er en slægtsgård og på de 24 hektar jord med gartneri dyrker familien op til 50 forskellige afgrøder om året. Leverandør til Stevns Kassen. www.norbysgrontsager.dk

Lotte Lei - Hvidløg & Vin
Hvidløg & Vin er et lille familiefirma i Lille Spjellerup ved Faxe, som producerer økologiske hvidløg og importerer kvalitetsvine lavet på økologiske dyrkede vindruer. Lotte og Peter Lei har siden 1991 drevet gården økologisk med korn, græs, hvidløg og får. I 1999 startede de import af fransk vin.. Leverandør til Stevns Kassen.
www.hvidløg-vin.dk

Tvedemose Champignon 
Gennem tre generationer har familien Hansen på Tvedemose oparbejdet en særlig viden om dyrkning og forarbejdning af champignoner. Tvedemose Champignon ligger i Baarse mellem Næstved, Vordingborg og Præstø. Leverandør til Stevns Kassen.
                                           www.tvedemose.dk

Marjatta - Gartneriet Vidarslund
Økologisk demeter (biodynamisk) drivhusgartneri i Vindbyholt, beliggende ved Præstø Fjord, som bl.a. leverer tomater, agurker, aubergine, chili. Marjatta er skolehjem, bofællesskaber og værksteder baseret på antroposofisk medicin, terapi og pædagogik, der har sin oprindelse i filosoffen Rudolf Steiners (1861-1925) teorier.

Store Elmue Gård
Æggene vi leverer som tilkøb til vores abonnementskasser kommer fra økologisk ægproduktion og pakkeri Store Elmue Gård v/Ove vester, Dyssevej 16, St. Elmue, 4640 Faxe med statskontrolleret salmonellaplan.

Grøn Fokus
handler både med frisk frugt og grønt, mejerivarer, kød, kolonial, osv. Kort sagt ALT indenfor økologi og de samarbejder med de bedste producenter fra hele verden. De har stor erfaring med omlægning til økologi, og deler gerne ud af deres ekspertviden.

La Pomme
Æbleplantage på Fejø v/ Jean-Paul Clipet - er en af Brinkholms andelshavere.

Gården Rønnely
i Svinninge ved Holbæk har siden 1970`erne været drevet af Erling og Maja Olsen. Halvdelen af de 56 ha, som Rønnely dyrker, er inddæmmet lammefjordsbund.

 Kilde: Billeder og tekst er fra de pågældende leverandørers hjemmesider.


Redigeret af: bodil