Grøntsager

Grøntsager leveres i seks forskellige kasser med mulighed for at supplere med ekstravarer

Stevns Kassen: Indeholder årstidens grønt og frugt fra producenter på Stevns og omegn. Vi strækker os også uden for kommunegrænsen, hvis det er relevant, men princippet om økologi og den kortest mulige vej fra jord til bord holder vi fast i. 
Kassen indeholder hver gang 2-3 kolonialprodukter og 8-10 forskellige typer grønt og frugt. Kassen er velegnet til en familie på 2-4 personer.

Grøn kasse: Indeholder altid 1 kg kartofler og basisvarer som gulerødder og/eller løg. Yderligere finder du 4-5 andre grøntsager i kassen. Kassen er velegnet til den lille husholdning på 1-2 personer.

Grå kasse: Kassen indeholder altid 2 kg kartofler og basisvarer som gulerødder og/eller løg. Yderligere finder du 7-8 andre grøntsager i kassen. Kassen er velegnet til en familie på 3-4 personer.

Rød kasse: Indeholder præcist det sammen som grå kasse med undtagelse af de almindelige kartofler. Kassen henvender sig til dem der vil begrænse indtagelsen af kulhydrater.

Frokostkasse (den lette): Sortimentet består af fx agurk, tomater, salat, peberfrugter m.m., der kan nydes uden egentlig tilberedning; deraf tilnavnet ”den lette kasse”.

Mix-kasse med både grønt og frugt: Indholdet er sammensat til den lille husholdning med mindre portioner af hver grøntsag. Hver gang får du også 5-8 stykker blandet frugt. 

 


Under Ugens kasser kan man se hvad denne uges kasse indeholder.


Redigeret af: mia