Landbrugslauget

 

LandbrugsLauget og Brinkholm er nu en del af Foreningen Andelsgaarde

Sidste levering af abonnementskasser, ekstra tilkøb og mel er 30. og 31. januar. Vi modtager herefter ikke længere bestillinger.

Generationsskifte på plads
LandbrugsLauget besluttede på ekstraordinær generalforsamling den 22. januar 2022 at overdrage samtlige andele til Foreningen Andelsgaarde. Overdragelsen opfylder et længe næret ønske om et generationsskifte på Brinkholm.

Foreningen Andelsgaarde deler visionerne for bæredygtigt jordbrug og fælleseje. LandbrugsLauget amba og Brinkholm fortsætter således i fælleseje under Foreningen Andelsgaardes medlemsdemokrat og gården bliver drevet videre efter høje idealer for bæredygtighed og naturbevaring. 

Stop for kasselevering fra Brinkholm
Frivillige andelshavere i LandbrugsLauget har i 20 år pakket og distribueret økologiske grøntsagskasser til kunder lokalt og i Roskilde/ Købehavn. Denne epoke slutter med generationsskiftet. Sidste levering af abonnementskasser er uge 5.

Tusind tak for nu
I snart fem, år har Nikolaj Thomsen som gartner på Brinkholm gjort det muligt for os at lægge fortrinsvis egne og dernæst andre lokale leverandørers produkter i kasserne. Vi ved, at rigtig mange kunder har værdsat både denne udvikling og den personlige kontakt med frivillige kontorfolk og chauffører. Vi siger tusind tak for, at I som kunder i høj grad har været med til at understøtte LandbrugsLauget.

Velkommen til foråret
En stor glæde er også, at Nikolaj Thomsen fortsætter som gartner og forvalter på Brinkholm. Han vil fortsat producere både skønne friske økologiske grøntsager og mel på gården efter høje idealer for økologi.

Produkterne kan fra den nye sæsons start købes i stalddørssalget på Brinkholm og på Grønt Marked i København. Foreløbig ligger det fast, at Grønt Marked vil foregå 2. søndag i måneden på Refshaleøen og 4. søndag på Nørrebro (ved Simeonskirken). Desuden overvejer Nikolaj lige nu muligheden for stadig at levere sæsonens grøntsager på abonnementsbasis.

Ønsker du fortsat at blive orienteret om mulighederne for at købe Brinkholms produkter, beder vi dig sende en mail til nikolajkthomsen@gmail.com.

Landbrugslauget.dk er afløst af Andelsgaarde.