Landbrugslauget
  Udskriv

Længen

Støt renoveringen af andelshavernes fælles længe: køb en tegning af Brinkholm, tegnet af bladtegneren Claus Seidel.


Brinkholm, set fra vejen.

Indgangsporten

Parti fra indgangsporten.

Broen over Tryggevælde Å

Bladtegneren Claus Seidel tegnede i sensommeren 2005 fire tegninger med motiver fra Brinkholm. Tre skitser af gårdens bygninger og et dejligt motiv fra broen over Tryggevælde Å. De fire originale tegninger er solgt til andelshavere. Motiverne kan af LandbrugsLauget frit benyttes i markedsføringen og som logo. Signerede kopier af de fire tegninger sælges for 200 kr. pr. stk. og overskuddet på ca. 170,- kr. går til renoveringen af andelshavernes fælles længe. Bestyrelsen har godkendt en renoveringsplan for længen, som vil føre til bl.a. en modernisering af køkkenet.

Èn af Brinkholms fire længer er reserveret til andelshaverne. Den er indrettet med køkken, borde og stole, brændeovn m.m. Længen benyttes af andelshaverne året rundt - men naturligvis især i sommerhalvåret! Der er plads til 70 - 100 mennesker i Længen, når der rigtig skal være fest! I løbet af sommeren vil du kunne læse mere på her på hjemmesiden, hvor billederne kan ses nedenfor. Og selvfølgelig hænger de fire billeder også på væggen i Længen.

Bladtegneren Claus Seidel er blandt vore mest kendte bladtegnere. Han er til daglig tilknyttet Det Berlingske Hus og formidler nuet fra danske teater- og retssale til danske avisspalter og fagtidsskrifter. Seidel er repræsenteret på Lincoln Centret i New York, Brecht Museet i Berlin, Det Kongelige Bibliotek, Teatermuseet i København, Museet for Dansk Bladtegning/Det kongelige Bibliotek, Snapstinget samt Christiansborg og har solgt værker til bl.a. Kongehuset, Dronning Ingrid og Dronning Margrethe, Folketinget og Den Amerikanske Ambassade. Claus Seidel har desuden udstillet i mange lande, bl.a. USA, Rusland og Kina samt mange europæiske og skandinaviske lande.

Billedernes printes "on demand" hos Vester Kopi - bestilling og aftale om levering sker hos Eva Granager: info@landbrugslauget.dk eller tlf. 5678 8969

Andelshaverlængen set indefra. Bemærk de 4 billeder på væggen!