Landbrugslauget

Brinkholm Brygger Laug

Humle.

Brinkholm Brygger Laug brygger øl
Vi har vores eget udstyr til 25 liters bryg, men overvejer pt. at købe et større anlæg på 50 liter. Ustyret bruges til fælles bryg og til ”private” bryg. Brygning foregår som regel på Brinkholm i andelshaverlængen. Ingredienser til ølbrygning købes gerne ind i fællesskab. Det er målet at lave vores egne ingredienser også. BBL har sine egne laugsskrå som du kan se her: Vedtægter-BBL.pdf

Ølfremstilling fra bunden
BBL laver gerne 3-4 fælles bryg/år og derudover laves der flere private bryg. Der bliver eksperimenteret med forskellige typer af øl. Vi vil gerne lave vores helt egen øl og vi har derfor i 2011 høstet ca. 9 tons maltbyg, som vi gerne vil lave øl af sammen med et mikrobryggeri. Derudover har vi sat 10 humleplanter som skal opformeres til vinter. Derudover planlægges at lave kurser i ølbrygning.

Brygning. Bryg. Øl i tønder i tønder.

Sådan deltager du i BBL
I BBL mødes vi af lyst og tørst. Vi mødes til en årlig gildeforsamling, til fælles ølbrygning og til høst af maltbyg og humle.

Vil du vide mere kan du se vores kalender her for kommende aktiviteter  Kalender  eller kontakte oldermanden, se nedenfor.

Kontakperson
Christian Coff (oldermand), coff@c.dk, 72 48 10 96.

 


Redigeret af: admin